inspirasiwawazulkefli: Segmen : Tambah Follower Sampai Pening- Miss YaYa

Páginas

16
Komen

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening- Miss YaYa



aku dengan bangganya menuliss dengan semangatnya .....jeng jeng jeng !
cik YaYa  yang tomeyy tomeyy sesangat ! dengan bangganya telah membuat GA tuu. . mane? kejap kejap .lupa nak display gambornya . ngehh ngehhh ~~



tomey kan banner dia .pink gytuu !

sebab nya aku join ? apekehe nya wawa niy kan ? 
  • nak tambah kawan ? of course lerr ! tengok lah kawan aku ciput ja ...haha .
  • aku niy new in this environment(persekitaran)(pelik kan b.i aku?) (ah! lantak!)
  • ape ye ? sebab,takkan lah aku nak syok sendiri post entry baru, aku sensorang jee nak baca kan? kan? mestilah aku nak sharing-men'caring dengan blogger sekalian kan !
  • aku suka menulis @ menaip di blog aku niy, mane lah tahu dapat jadi novelis ke, wartawan ke, penulis berita ke .syok gituu ~
  • sekian . itu saje . kalau ade sebabnya lagik, aku post kat new post ya?  aku bagi seribu sebab .ngeh ngehh :) tu pon kalau aku larat tuliss lah :)
kepada cik yayaku sayunkk . tolongg ler bagi aku menang :) ceehcehh .haha :)

:::: sekian daripada saya :::
::cik wawa::



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

16 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel