inspirasiwawazulkefli: June 2016

PƔginas

0
Komen

PERLAKING




P E R L A K I N G 

HI ASSALAMUALAIKUM SEMUA. 

Lama wawa tak tulis entry baru ni. Ya ampun.. gimana yaaa. Sorry wawa memang tak sempat nak tulis. Wawa sekarang busy sungguh dengan study taw, mana nak cover assignment lagi, presentation, slide presentation, kalau ada time cuti pun , paling lama just 2 weeks. huwaaaaa *nages*tu pun waktu cuti, memang jarang sentuh laptop haaa. hihihi

So now, wawa ada something nak introduce dekat korang taw! 
Taraaaaaaaaaaaa *mata bling bling* 



Perlaking ni produk baru from Safiey Ilias taw uols.(uols sangat) hahahaaa. Ada yang tanya since wawa niaga secara sah, siap ada id lagi haaa. 


*helok ke wawa? 
*ko dah makan ke wawa?
*rasa apa wawa? 
*mahai ke dak wawa?
*betul ke boleh peloles?
*boleh kurus dak? dah lame nak jadi noya denish..

haihhh, banyak benau kome kome tanya soalan hahahaaaa. Nak tahu semua ni? meh wawa present-kan untuk korang
 (ingat kolej nak present?) hahaha

                             1.


                           
                             2.
     





Ateeee, kome dah perabih bacaan dalam gambor tu ke belum? haaa baca kasi habis, kasi hadam. Nanti whatapps wawa, tak ade ler nak tanya benda-benda tu semua. HIHIHIHI *guro guro*



BAHAN-BAHAN : 

Ayuh kita sembang bab bahan-bahan PERLAKING ni. Meh tekan gambar ni.




So, korang yang alergik seafood tu kan, kalau makan perlaking ni macam selamat laaaa sebab diperbuat daripada ikan salmon. 



Korang tahu tak apa fungsi Hyaluronic?

Hyaluronic Acid dalam Perlaking mostly untuk kulit..Also known as gylcosaminoglycan, actually is a natural components of skin..

so dia bole maintainkan skin's moisture..n also bole repair skin damage from acne, burn, UV damage and rosacea so thats why bila makan perlaking, muka nampak lembap and soft taw. 
dan jerawat jeragat pon makin pudar 
šŸ˜‰



TESTIMONI :

Eh Eh Eh. Korang tak habis lagi ni taw. Meh baca testimoni pelanggan yang makan PERLAKING ni haaaa.. 


TUMIT KAKI MENJADI LICIN


BOLEH MERAWAT RESDUNG JIKA KORANG GUNA BERTERUSAN NON-STOP,INSYAALLAH


MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT

MENGURANGKAN MUKA BERMINYAK


MENCERAHKAN WAJAH DAN BADAN


So, korang ghaseeee?? Korang teruja macam wawa tak nak try ni? Kalau teruja jangan lupa beli yang original sahaja dari penjual yang mempunyai ID taw.

HARGA :

Nak tahu ke dak berapa harga perlaking glow glow ni? Dalamnye ada 30 sachet taw.


*RM120-SM
Postage : RM7
  
ATUR CARA MAKAN : 1 Sachet ,setiap sebelum makan pagi,dan makan begitu sahaja. 



Nak order ?

WHATAPPS : +60174100816
FACEBOOK : Wawa Zulkefli
Igshop : thelittlewazuonlineshop


#teamMEbeauty
#L5029/S11/D02


GLOW GLOW SHINE UOLS









Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel