inspirasiwawazulkefli: May 2013

Páginas

11
Komen

Tutorial Tudung Bawal - Versi Gambar




Hi. Hari ini rasa nak buat tutorial tudung yang saya buat. Tak tahu lah kalau korang pernah try ke . Saya nak tunjuk je . Jadi, jangan bosan nak tengok sebab gambar je semua. ihiks !! jom kita lihat :)


  1. Ambil bahagian kiri  (ikut keselesaan sendiri .)
  2. Lepas itu, jadikan bahagian yang diambil menjadi satu bahagian.

3. bawak ke sebelah kanan dan pin kan dengan kerongsang (gambar atas) (kerongsang bentuk kecik) dan akan jadi seperti gambar dibawah





4. bawak lebih tudung tadi, dan letakkan pin lagi (kerongsang) dan akan jadi seperti gambar dibawah

seterusnyaaaaaa.......


#1

#2
#3

5 . ambil sebahagian lagi tudung sebelah kanan tu, lepas tu bawak ke kiri. (sila tengok step #1 hingga #3 ) Bahagian hadapan akan jadi labuh .


#4
#5

6. Lepas tu, sebelah bahagian itu akan jadi macam #4 dan boleh lah hiaskan subang dan menjadi seperti #5

7. DONE!!
CAKKKK ! DAH JADI ~

'' AWAK JANGAN LUPA CUBA TUTORIL NI OKEY? ''




Oleh :










Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel