inspirasiwawazulkefli: kem penat .

Páginas

2
Komen

kem penat .






أشهد أن لا اله الا الله وأشهد ان محمد رسول الله



aku penat .dengan erti kata lain ialah ,tired,tiring, tirid(dalam kamus terbitan KOLEJ TAKDE SIJIL) .laalalaa. 

1st activity ialah,istiadat pagi ,walaupun sebenarnya,tak sebernanya kene daftar dulu aktivity 1st .haha*gelak tak sudi * then baru la istiadat pagi yang agak separuh rasmi .ya lah ,kalau full rasmi, semua pelajar ade ,niy kami budak form 6 atau dengan bangganya pre-university dengan erti  yang sama :) . (budak sekolah lagy).

then ,sarapan pagi(tak makan pown ,diet nasi lemak) dibantainya zuhairi 3bungkus nasi lemak sebab aku n ummi tak makan. kuat makan budak nih .haha *gelak kuat sikit*
haha .kesian dia .kami terpakse bekerja keras sebab ade 4 orang ahli jek .yang lain tak datang or ade yang tak nak datang kem tuu .haish .PENAT GILAGILA .tapi takde lah sampai ke hospital gila (mengarut lagi) haha! lalala~ then kena buat gejet,gojet,gelgel,gadjet .aku pon tak tahu ape kejadah nama tu .tripod lah senang nama nak menyebut .haha . then then ..penat gila .dari kul 9 start ,sampai 1230 baru stop semua keje keje tuu :) pastu time makan .mane nak ade selera kalau dah penat kan? tapi takpe lah ,makan lah jugak haaa :)   apee lahh ~

selepas itu or selepas buat menda kat atas nih , kami melalak. tapi bukan kat karaoke tuh , tempatnya kat astaka kat padang sekolah aku tuu jep .:)
agak garau suara ,anak tekak,tekak,ibu tekak dan sebagainya selepas aku dan geng aku yang lagi 3 orang tu dengan bangganya menyanyi lagu rasmi PENGAKAP KELANA)dengan  sepenuh hati,jiwa,raga,bakul,beg plastik kitar semula .haha*gelak tak larat *kami sebelum tu adepractice. cekgu mak jemah yang ajar aku, cekgu mak jumah kedek sikit :) gila ?

setelah itu ,  hujan turun dengan lebatnya tau ! lebat dowh .tapi selepas kami menyanyi , tuu tandanya nyanyian kami memang powerful,supeerverb,cool,hot,.whatever .tapi ,time takley nak blah, tyme ending yang agak semangat tu .hah then ,tyme tepuk semangat tuu,walaupun tak semangat,idea takder ,dilanda kebuntuan semacam, akhirnya kami dapat jugak habeskan. begitu ramai tepukan yang kami terima. tepukk sikitt tangan tuu  

takder orang nak tepuk ?haishh ,nak kena cepuk tak? haha .

ok lah .moral op the story morry aku ni i .memang penat kalau ade kem. so tak payah pergi ya? hahah sengal . tak lah .mental fizikal,emosi kene positif .banyak cabaran tau .

good luck foe(for laa bukan toe) ur camping,ok?! 
kbai .salam ..







glitter-graphics.com




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel