inspirasiwawazulkefli: streee melanda hatiku ~~**

Páginas

4
Komen

streee melanda hatiku ~~**



hai :) gila taw tak .tetibe jek aku nak menaip hari ni .tadi kat sekolah aku langsung tak der mood nak belajar ,pandang buku macam pandang bantal, pandang meja macam pandang katil ,pandang alat tulis macam pandang handphone ,pandang ape-2 lah macam takder mood ! haha ! teruk kan? aku ponss taktaw ape pasal lah aku tak ader mOod .





tapi aku layan kawan aku okeyy jek .mybee aku banyak memikir kot?

hmm . ok ! malas nak taip dah .aku memang takder mood langggsungggg!!!!  arghhhh!! nak exam lagi ,adoh! pening deh !!!!



nak g bercuti lahh~~ tapi saya pelajar lagii~


ok lahh .malasss nak pikir hape-2 dah .bai :)

stress sudahh !! 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel