inspirasiwawazulkefli: mintak penampar punya statement

Páginas

2
Komen

mintak penampar punya statement




dan hi to vlogger's ~~
makin banyak pulak aku bLogWalking hariniy, semalam. semua for blogskin dan ratarata semua buat tutorial, hi guys !thanks. Credits to youols ~ tapi aku lembab sikit about coding-2. tengok lah archieve aku tu tak elokkan. sape tahu? kahkah. p lantak haihh dan aku rase beberapa hari niy ramai yang suruh blogger behave yourself in blog. oh, takutnya aku tercarutmarut ,termakimaki . tapi, tak releven jugak. sape suruh buat menatang ni kalau bukan untuk diluahkan selain FACEBOOK dan TWITTER ! tapi aku tak melatah pun bab bab niy. tapi aku memang suka kacau orang latah {pfft!}
straight to the Ampang Point, cakap je lah aku takde idea
[soryy, taktau nak starting acanoo.] aku tetibe nak tulis pasal bendebende remeh but always happen to our youth today. kihkih. bi berterabur aku pedulik hapa? ohmayLV !

*********************************winkwink****************************************
  • blogger
> aku kekadang tak paham kenapa blogger beria ia nak follower yang banyak sedangkan yg komen hanyalah ciput. oh ? aku jeless[ angkat tangan slowmotion ke muka anda sambil repeat ke pipi 10kalikalikali] its samething like facebook tapi bukan mukabuku sebab muka buku bnyk warna bukan blue blue dan bukan lucah harap maklum. jadi senang ceghita aku bukan pelat S .[eh? mengarut !] tapi in reality, aku paling menyampak link2 yg ntah ape-2, sape buat at aku, memang aku sumpah secara spontandan. padan lah muka kau. aku jugak yang berdosa. pftft !

  • exem awam atau peperiksaan public 
> suka meniru? sangat pemalas nak baca buku? oh sila tampar muka anda 2 kali, kalau nak lebih takpe sebab aku suka tengok orang mangkuk sakit. hmmmmmmmm. pernah tak terpikir, orang yang meniru selalu markah tak se'ohsem' mana pun tapi budak tak meniru, selalu awesome! pernah jadi tak?

  • gadjet VS gojess mak limah lagi gojes
> semua nak berlumba lumba bak lari 4x4 yang pas pas button go tu. kenapa? aku tengah tunggu samsungs galaxy star 4 niy. [kene mengene eh?]
  • couple
> sekian, aku tahu sesangat kome suke fake relay, open relationship, in relationship, star ship two[eh?] , tapi tyme married semua duk habaq 'fake je tuu'. sebab alaa, lupe ape nak cakap .=.= tapi korang tau tak yg fake reley niy akan membuat ramai orang sakithati dan korang akan bergaduh besar. nak nak dalam Facebook. eh eh, ade pulak tu, scandalnya ohmay ehh~ kemain ! aku penah gak merasa, tapi sumpah tak syok ! buang masa. nampak sangat aku ni gedik kan? kahkah ~
  • facebook.
> kenapa makin ramai yang meng'update' status meluahkan rasa yang berulang kali? kalau benda ni mendatangkan kebaikan,takpe. tapi, hampeh kot.[mentang-2 aku tak bukak facebook dah.] haha. aku paling tak suka kalau budak tu die duk stalk then duk p chegita kat bebudak lain. masuk dalam gossiping group tu lah. eh eh. aku stalk jugak kau, tapi takde lah nak bergosip lahabauu~ hambikk !
*contoh status ' kalau lelaki pandang pompuan, mesti pompuan buat-2 pegang hanpones' [aku taksuka sebab bendanya betul] ciss.
*contoh status 2 : kalau lelaki cakap ilubbiu kat pompuan ,mesti pompuan menjerit dalam hati [hah! bende niy sipisipi nak kene.]
  • gosip , mengumpat, bla bla bla. VS joyah propa
> memang tak dinafikan lagi memang selalu buat. tapi kekadang bukan kita yang start bende niy. kan! hmph. . . aku harap aku tak mengumpat bende yang bukan bukan. eh, tapi mane ade mengumpat yang elok kan ? haha. fail menipuu ~~
  • universiti ke kolej ke poli ?
> ramai yang akan cakap 'masuk U lagi best, orang terlopong je kita masuk U' .ah. kalau macam ni lah sifat uolss. memang aku tak respect langsung weh ! sumpah aku akan pandang rendah at korang. ramai yang nak masuk U sebab nak ikut cakap makcik-2 sebelah rumah tu. ' anak makcik U kat australia' , 'anak makcik U dekat Kuala Lumpuqq tu'. walaupunnn~` kolej je pun ! haha. see? kalau setakat nak belajar sebab cakap orang, memang tak lah. orang yang bercakap tu pun bajet pass je addmath kat scola. bajet pass je enggineering kat scola ! watthefish kau eh! kita sepatutnya  ukur corak yang sesuai di badan sendiri macam polka dots ke, stripe-2 ke. kite kene tahu kita ni minat ke tak. kalau setakat belajar tapi pointer macam budak tadika baru masuk belaja wat pe kan. [nasihat untuk aku jugak !] hmmph. aku pun sekarang tengah struggle for STPM. duk BW blog orang ade mase. kahkah~ btw, aku bukan bukak mende-2 tak pekdah pun kan? kan? 
  • short pants.
> ini memang kalau budak cina pakai, aku suke tengok. bajet kiut kod. haha. tapi kalau melayu pakai. ohmay rabbittt~~~ aku tutup mata lah naa. memang lah santek[sambil  mata juling tangan ke perut], tapi agak lah woi. pakcik pakcik malu kot pandang. apatah lagi Perdana Menteri, kalau aku jadi Perdana Menteri. aku buang negara je orang macam ni. sorry to say lah. sebab kes rogol meningkat sekarang, so. aku nak turunkan statistiknya. aku terpakse buang korang. boleh tak?
  • masej .
tak suka bila kawan balas mesej lambat, kol tak dapat walaupun ade bunyi trutt truutt or lagu ohsengg , kredit takde ,die masej 'bole tak nak kenal awak?' padahal aku yang start tanya, ' nama ape? umur? dapat mane num aku? ade facebook [sebab nak tengok budak tu tipu ke tak] . kan? kan? hangin aku satu muka! kalau nak mesej aku tu pakai number maxis ya? 017 999. [contoh]


p/s : aku rase dah takde idea nak tulis hape. sebelum niy oh banyak giler idea sampai otak beku.
p/t : sory kalau ade terbuat korang terasa.
p/u ; banyak pulok p/s p/s.
p/v ; rasenya aku nak korang tolong aku cara nak ubah blogskin ni, ke blogskin yang baru? ade tak tutorial?       [baru nampak tadi tapi malas nak buat lagi.]
p/w : omeykan divider aku? kihkih ~~
p/x : portugal semakin meningkat sehari sehari 2hari ni. syabass! muah sikitt
p/y : rupanya ramai blogger lelaki yang berbakat buat pecah perut aku di alam mimpi setakat ni. haha!
p/z : .............. .............................. ....................


haru biru dibuatnye oleh aku yang suka purple+pink ,

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel