inspirasiwawazulkefli: lewat bukan masalahnyaa (pftft)

Páginas

3
Komen

lewat bukan masalahnyaa (pftft)




aku baru tengok lagu believe dari ukiss kiss me me aww yeahh (k,ukiss nama group, bukan belakang tuu ,) then nak dijadikan cerita , best lagu tapi tarian "die" pelik kan time chorus. aku harap aku dapat gaji tambahan bila aku menegur ni. (kahkah) .okey, tengok permainan aku disini? aku punya story bukan k-pop okeyy. ni semua aku nak update pasal ape yang jadi sepanjang julai sampaikan aku dah malas gilabaa nak menaip kat blog cikai aku niy. hmm hmm. kutuk kutuk jugak, yang wajib tetap kene laksanankan, 1 malaysia ! (ape kene mengena ?) okeylah, tanpa membuang jam spiderman aku yang dipinjam dalam mimpi, kita teruskan taip untuk tatapan si busuk sekalian(kalau wangi, hit komen marah aku tau! )

hmm, hmm. lupa pulak nak taip ape .. =.=  sepanjang aku off week untuk merawat hati plus badan aku yang letih niy, terlampau banyak gila lah aktiviti kat sekolah aku tuh. sekolah tersayang beb! nanty dah habes sekolah , takde maunya aku nak jejak, except, kalau ade urusan. eh, kenapa aku taip panjang panjang eh, k. saja saja nak bagi korang menyampah kat aku , so boleh lah aku dapat pahala kenn? ape pulak, mane boleh buat macam tu, =.=. k lah, jum tengok ape lah aktiviti aku yang BANYAK GILA tu sampaikan blog aku niy ade tumbuh pokok-pokok bunga kat tepitepi tuh. kahkah..

sukan:sukan:sukan:

gempak kan tema kami? adudu+pirates !! whoaa
yeahh, jeles? kami mengungguli kemenangan bagi perbarisan+hiasan rumah sukan!
orang kuat Rumah Kasturi ~
ketika perbarisan tuh ,tangan kene ikat, kahkah
simple right? sebab tu lah kami menang kot? okey, ayat mintak kaki!


orang sabah datang !


pakwe sabah
aku ase aku sorang jee pakai tudung oren. menyerlah youu!


lepas habes sukan.

Senamrobik 1Malaysia.

segalanya bermula. ?

ramai gilee. 

ramai gile #2

k, ni bukan bersenam namanyaa
lagik?
aku paling exited kot? sampai duk depan sekali kot tyme senam niy !kahkah

see ? bukan main busy aku niy haa. maklum ler, budak upper six memang suka dijadikan kuli tahun niy. sume nak kene buat. sampaikan tugas guru pungg pelajar kene buat. so, aku ase, aku boleh klaim lah kan gaji aku untuk tahun niy. haha,. kuwangjaqqq punya pelajar. nokharomm betul. hahaha

aku rasa niy je lah. actually ade lagik , time seminar gerak minda tuh lagikk. aduh, malass lah nak cite. bukan korang nak bace pungg kenn . kahkah. esokesok aku nak sembang pasal cite berkurun lamanya yang aku simpan dalam draf aku. hewhew :D padahell baru nak taip . k. salam 




sembang kuat by :

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel