inspirasiwawazulkefli: grrr ! blog aku buat hal ! !

Páginas

11
Komen

grrr ! blog aku buat hal ! !



haa. aku memang bengang tahap gaban gila ba.. dah niy! haishhh . tengok kat tepi post niy, kan ade ala-2  archive tu kan? so, aku taktau menatang tuu ade pun, semalam memang lah ade buat , ikut tuto kakak mane tah . [hewhew]  tapi masalah sekarang, semalam tak jadi. Pastu, tengok-2 hari niy, jam tepat 330 petang~ tetibe menjadi. [*eh? orang patutnya heppy kan jadi buat menatang tu ],

Tetapi masalah sekarang, dengan CBOX takdoo! gambar takdo, pengenalan diri mini takdo!! haa. aku ase tibe mase kang aku jadi HULK tengah-2 petang niy haa. eh*  memang aku tengah mendidih niy, nampak tak permainan aku disini? [kahkah]  memang HULK aku buat kat blog niy. 

anyoneee !!!!!! please help me ! i don't know how to make it right lahhhhh!!!!!! lame2 memang jadi HULK ni. hmm. hmm.=.=  takde semangat dah aku nak tulis blog lah macaam niy [ngade] dah lah fb aku deactive kan.[sape suruh kan?nyampah]  hm. sape tau ,sila angkat kaki! eh eh. salah-2, sila wall to wall at page saya Wawa Najwa's Blog tuu, tekan kat patung sebelah tu okey? <<<-- aku takde semangat gile niy.[tapi aku tetap semangat nak tulis sebab panass !panass.!]  budax hot mesti tak panas macam aku niy kan. [k, k, takde kene mengena. haha.]

so, sekian. please wall to wall, page tu adeq saya pegang, so senang sikit nak dapat information. tolong tau =.= A.S.A.P ! alaaaa, jangan jadi gile lah duk pikir asap dari api tu,.:D  asap tu as soon as posibble lah. tu lah , mak tok, nenek, bapak suh balajaq b.i, hampa duk p meroyan atas pokok ! agak ler . hahaha =.=










*sambil menaip dengan muke omey tunduk kebawah ,


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

11 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel