inspirasiwawazulkefli: Kontest- Kind of Boy/Girl That I'm Attracted To By Syeera Hrif

Páginas

2
Komen

Kontest- Kind of Boy/Girl That I'm Attracted To By Syeera Hrif

 

. assalamualaikum .

 
*mencari intro* 
................................................. 
hm, *TINGGG* *idea keluar dan masuk* 
-
-
-
kihkihkuhkuhkehkeh . k apa yang lawak aku pun taktau..
bukak je blog aku ni kan kan, ternampak di ruang chat, ajak join kontest ni. ehee :) macam tau tau je aku ni mimpi khawin semalam. ciss, paling spoil bila nak khawin tu, tetibe terbangun. spoil keyy spoil :| hm, umur pun nak 20 tahun. walaupun MUDA lagi tapi KEINGINAN nak khawin tu ade. ceh -___________________-. okeyy lets begin the entry . EH betei ke? hikhik

ANTARANYAAAAAA :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
/
/
;
'
[
]'
 \
*****************************************************************************************

  • Kelakar. mesti kelakar sebab aku suka sangat gelak. aku pun kekadang suka menyakat kenkawan aku. best kan kalau dia sama dengan kita. :) kelakar ni bukan nak tiap masa la kan . ikut la timenya .eheee. orang cakap, kalau lelaki kelakar even dia tak hensem ke ape ke, dia akan sentiasa buat kita ceria and in sha allah, hubungan kita akan berjalan dengan lancar .
  • Kemas. even dia tak sekacak orang lain,kemas tu kene ade. kalau kat rumah dia tak kemas, tu lain cerita. tapi, kalau nak date or tak pun kene kemas ! sebab kemas itu lah lambang identiti seseorang .done? eheee :D
  • Pandai Menyimpan Duit. haa, ini paling aku respect la. dia tak sesuki hati dia je nak belanja mengalahkan perempuan shopping 10 jam berselang ! haa, kan kan. yela, sekarang kan ramai lelaki sekarang suka gadjet kekononnya dia je lah nak up-to-date kann. ciss, jeles tau!
  • Matang. hm matang ni subjektif. matang tak semestinya kene matang keseluruhannya :) matang means, kalau benda tu kita kene serius, yes! you must to be serius. ehee
  • Berprasangka baik. paling tak suka, kita tinggalkan conversation for few minutes, dia dah pikir memacam :3
  • sporting. okey, sporting macam hm hm hm hm hm hm suami Maria Elena. woahh, syiokk~
  • okey dah habis. kahkahkah, spoil tak? alaaa, kalau aku mintak ciri-ciri banyak lagi , hm akan tertunai ke? in sha allah. doa doa la eh :)

 


sekian sahaja tilawah, ehhh ciri ciri nyaa. hm kalau menang saye nak header blog yang ala ala flower girls can aa? hm letak muka saya *demand melampau !* hee :) 
thanks sebab sudi baca blog AKAK ni ye ADIK ADIK
*perli disini* 

*********************************************************


yang benar,tulus,ikhlas, suci,murni,comey ehh :












Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel