inspirasiwawazulkefli: IBEAUTY- Penggunaan Serum Sangat Penting ?

Páginas

0
Komen

IBEAUTY- Penggunaan Serum Sangat Penting ?
Mungkin rmai yg xtahu betapa pentingnya penggunaan SERUM ni kan? Sedang asyik kita menjaga kulit muka kita yang dipenuhi make-up tu, apa kata kita beralih pada pemakaian serum. Serum ni sebernanya penting juga selain suppliment yang dijual di toko jamu dan online sho (macam yang aku jual jugak ni) . Serum ni jika kita pandai pilih serum yang betul-betul bagus tanpa melihat harganya, mungkin kulit yang usia 40-an akan menjadi muda seperti 30-an or mungkin juga 20-an?

teruskan pembacaan anda! ..


Fungsi  Serum bertindak seperti vitamin yg diperlukan oleh kulit kita. kalau kita amalkan pakai seawal usia 20-an, kita berupaya melambatkan proses or tanda2 awal penuaan dengan Izin-NYA. Usia kita makin meningkat, badan tidak berupaya menghasilkan elastin dan kologen dengan banyak. Tetapi dengan teknologi masakini, serum sudah siap dibotolkan untuk penggunaan di rumah tanpa perlu ke saloon atau butik kecantikan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat.
.
.

 Dengan penggunaan serum pada usia 20an kita dapat mengelakan tanda penuaan dan menjimatkan duit apabila usia kian meningkat untuk mendapatkan wajah awet muda.
.
Dengan Produk Ibeauty Diamond StemCell Serum,  Ia bersifat merawat sel-sel kulit yang sudah rosak termasuklah jeragat yang bertapuk pada kulit. Sebotol Diamond Serum mengandungi 35ml untuk kegunaan sehingga 60 hari.
.
.

Fungsi Diamond Serum adalah merawat dan memperbaharui sel-sel kulit mati/rosak sehingga lapisan ke-3 di bawah kulit muka. Phytocelltec stemcell akan menolak keluar jeragat yang tumbuh pada kulit dan mampu menanggalkan jeragat secara kekal. Ketahuilah sesungguhnya pertumbuhan JERAGAT BERMULA DARI DALAM KULIT ,BUKAN PERMUKAAN KULIT .
.

.
Tujuan penggunaan Diamond Serum dan produk skincare adalah berbeza. Skincare terdiri daripada clenaser, toner dan krim. Ia disapu atau oles ke kulit untik kegunaan luaran sahaja. Manakala Diamond Serum adalah satu jenis cecair yang perlu disapu pada kulit muka 2 kali sehari.
.
.

Maka skincare hanya akān menyebabkan kulit luar mengelupas, menjadikan jeragat anda pudar tanpa membuang jeragat secara total. Lalu ia boleh muncul kembali di kulit dan sudah pasti jeragat tidak boleh diatasi hanya dengan penggunaan skincare sahaja.
  .
.

Diamond serum akan memastikan sel-sel kulit anda bebas dari cela jeragat, dan sekaligus menghasilkan banyak perubahan positif pada kulit anda .
 .
.
PENGASAS IBEAUTY SENDIRI MEMAKAI PRODUK NYA UNTUK MEMBUKTIKAN PRODUK INI BETUL BETUL BERKESAN UNTUK LELAKI DAN WANITA

LELAKI JUGA BOLEH PAKAI UNTUK MASALAH KULIT MUKA .

Dengan serum yang bersifat merawat dengan bantuan Phytocelltec Stemcell jeragat boleh dirawat dari akar umbinya.


HARGA PROMOSI DIAMOND STEMCELL SERUM : RM149 FREE SHIPPING + FREE GIFT

SO, saya harap korang paham dan perlu memilih serum yang bagus, original dan halal untuk kulit muka korang ya.

Dan pastikan original dari agent agent, mini stokis, stokis dan pengedar yang sah ! Berhati - hati dengan penawaran harga yang rendah kerana produk stemcell tidak dijual dengan harga yang rendah !


WHATAPPS : 017-4100816
WECHAT : wawazulkefli

**NOMBOR WHATAPPS HANYA UNTUK TUJUAN BISNES SAHAJA, SELAIN DARI ITU AKAN DI BLOCK SERTA MERTA !


sekian dari saya.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel