inspirasiwawazulkefli: Comelnye Kucing

Páginas

6
Komen

Comelnye Kucing



hi dan selamat sejahtera. 

Okey. Kali ini tetibe sangat aku buat tajuk entry yang ala-ala comel. Tapi tu la, aku sebernanya ada masalah dengan kucing. Ha? apa masalah aku dengan kucing ? Mungkin... kucing tu lagi comel dari aku ? Oh yaa... mungkin juga kucing tu lagi gebu dari aku. Oh Oh.. mungkin lagi ganas dari aku ? 

kahkah, ini lawak, lagi ganas ? Tak , tu aku saje perli aku punya header. Kekonon nak tunjuk diri aku ni ganas, aku buat la tajuk header cenggitu.  (bla , bla, bla, bla *bebel diri sendiri ) .Eh kredit to kak sheda yang berjaya menghasilkan header macam diatas. Thank you. Haha , sape rasa teringin nak edit blog tapi taktau dengan siapa yang patut anda berurusan ? Tanya lah kak sheda di link ini ---> Kak Sheda Comel Kiut Miut.   Promote Promote. Harga murah, bawah RM50 !! Cepat cepat sementara masih hidup. Tett.

ehem, iklan lah pulak.


Okey, sekarang ni aku nak korang tahu, aku ni dah bukak hati aku untuk membela kucing. (klishe nya? ) hahaha No la. aku sunyi la. Nak main dengan adik beradik, semua dah besar-besar. Asyik cakar adik beradik je. Sekali-sekala apa salahnya kucing pulak cakar aku. Okey, wait. Ini pelik. kkkk



kredit from twitter .



Hangin betul bila aku tengok gambar ni. Baby pun tak takut kucing ! Aku yang besar ni takut kucing dah kenapa ? okey, pelik.


nak tengok lagi aksi kucing comel?









Ya Ampun !! kenapa hampa comel sangat weh ? Kenapa la aku takut sangat kene cakar. Kene gigit. Ahaks. Kantoi sudah aku takut kucing. Eh, korang yang baca entry ni ada yang takut kucing ? Meh sepp sikit. hewhewhew . 


Sebenarnya ada cerita disebalik ni. Arwah ayah aku pernah cerita, masa aku kecik dulu, aku suka tengok kucing, lepas tu main la, then aku punya la geram dengan kucing tu , aku peluk, aku cekik kucing tu sampai dia cakar aku. And, sampai sekarang aku still takut kucing. hahaha. Lawak weh. Ingat lagi bila kucing datang dekat dengan meja makan aku time keluar makan, konfom suruh ayah halau. Masa tu kecik lagi, taktau ape ape pasal ni. Pendek kata, kalau nampak kucing, konfom arwah kucing tu. hahahah okey gurau.


So, Ada sesiapa yang takut kucing ? Alahan dengan kucing? Fobia dengan kucing? Langsung tak boleh tengok kucing. Kalau ternampak kemungkinan histeria? atau mungkin anda tidak keluar dari rumah kerana takut kucing dan terus blogging sampai pengsan ? Oh.. kronik. Maaf, anda perlukan doktor pakar ya. HeheHe. 

Tapi bagi kes yang tak suka kucing then dia sesuka hati duk terajang kucing, sesuka hati duk campak kucing sampai kucing tu mati, haaaa ini kes teruk. Anda kene jumpa doktor pakar jiwa. Sekian









Penakut, 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel