inspirasiwawazulkefli: Cinta Moden

Páginas

1
Komen

Cinta Moden


Salam dan sila terkejut dengan kehadiran aku disini . K
Chak? 
Okey , bebajet kiut dan ye. dah hampir satu bulan jugak wa dah cuti dari kemalasan melampau . Dan, hari ni aku rasa nak story satu kisah cinta.

Ye. Cinta . Alamak ai ! mesti korang duk cakap, asek cinta, chenta, cinta je. mana cerita lain. ? Dan jawapan aku, siapa suruh klik link ni? .. okey, dah keterlanjuran hampa semua kesini,marilah kita membaca. Sebab membaca amalan mulia.

Cinta. Cinta itu datang dari pelbagai sudut. Bukan sudut math tu, tapi ... ok lah dipendekkan cerita. Cinta ni macam datang secara tetibe. Tengah kau nak memarah di twidder , tetibe orang menyampuk, dan menyampuk tu budak yg hot setaf(dibaca : hot) . okey bila korang dah layan punya layan and tetibe dia mintak nombor di DM. (mohon gugel kalau tak paham). Dan itulah cinta kalau hampa nak tahu. see, sekelip mata kita boleh jatuh cinta, dan sekelip mata kita boleh rasa benci. Benci nya selepas ko stalk dia dan tgk dia meroyan sebab makwe buat hal. Ha ....

Cinta yang kedua pulak seperti kau tengah update status pada pukul 1130 malam, ''hi, siapa tk tido lagi, sila komen'' (typical) . Dan tetibe orang im (sila gugel kalau tk paham gak). okey ini kalau dikira dari sudut logiknya, dari status dia suruh komen, mamat/ minah ni lagi up cerdiknya, dia im terus. ini dikira gelojoh dan lepas kau layan si gelojoh ni, dia dh start tanya, awak ada wassep dakk? okey ni cara teknologi paling fail pernah aku jumpa. Ia dikira meminta nombor tapi ni paling dungu. haha (dibaca : membongak haha)

Cinta juga datang dan pergi begitu sahaja seperti anda meminta ID WeChat . 

H : hi , apa kabor? 
M : assalamualaikum , kabar baik . kita kenal ke ?
H : (hjajdksd929@(#*()@ ) (sabar ni sebab nak ID WeChat) kita tak kenal lah sebab tu nak kenal-kenal . hmm awak , ada WeChat, saya tak boleh online lama ni . Boleh kita sembang-2
M :  hmm okey , nah la ID wechat saya . 'hanyaawakcintasayaseorangplisjanganpegijauh'
H : ?!W*(!@(!(*!


itu lah cinta

Dan cinta itu perlukan kesabaran dan disaat anda baca ni, perlukan kesabaran sebab dah tamat.

Ah ! Sudahlah pasal cinta

Pasal cinta, kita merana, meroyan tak tentu hala sampaikan kita lupa pada Yang Esa.

Itu sahaja.


salam . xoxo











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel