inspirasiwawazulkefli: teknik menjawab di Kelantan dan Terengganu

Páginas

4
Komen

teknik menjawab di Kelantan dan Terengganu


 
 
uwaaa :D  hai hai . setelah berminggu minggu aku berhuha huha di sini . siniii .. aku menghadap pulak blog aku yang tak sesweet korang kan ? hee ;D . actually aku taktau nak tulis hape. aku ase, letak pic pun bolee kan kan kan ??? bolee lah tuh . malass haiyh nak cakap huha huha . penat pulak malam niy. heeee :D
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
lapangan terbang kuala terengganu








depan hotel kat KB









|| uniSZA ||

di sungai berdekatan pasar payang , kuala terengganu :D luve it !

 
 ni kawan baru, kami kat ganu tu pakat letak NG je kat blakang perkataan. ow? perli aku la? haha


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 aku sangat2 suka gamba ni wehh ! si atiqah yg tangkap :)))
thanks tika :D

-----------------------------

aku rase sampai sini saja. aku diminta berhenti dulu sebelum runtuh rumah dibuat mak ayah aku haa. hehwwehwehw :D salam sayanggs !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 merepek kerepek:

 
Copyright © . All Right Reserved by MisaiComel